COAT D’ AZUR – ALL SEASONS PROTECTION

Welkom bij Coat d’Azur!

Voor een optimale bescherming van uw duurzame materialen gedurende alle seizoenen. Coat d’Azur maakt gebruik van de voordelen die nano-technologie biedt voor onze producten. Zo kunnen we staal tegen roest beschermen, beschermen we glas tegen erosie en beschermen we het pigment in verf tegen verkleuring.

Onze niet zichtbare coatings worden vooral gebruikt ter bescherming van duurzame materialen in luxe goederen zoals boten, privé-vliegtuigen, serres, auto’s, zonnepanelen etc. Ook hebben wij een nano-polish ontwikkeld voor het polijsten van auto’s, boten en privé-vliegtuigen. Hierbij hebben wij hoogwaardige componenten in de grondstoffen verkleind tot nanodeeltjes waardoor de karakteristieke eigenschappen van de grondstof positief worden beïnvloedt. Slijtvastheid en lichtbreking zijn enkele eigenschappen die ge-upgrade zijn. Hierdoor hebben we een beschermende toplaag polish ontwikkeld die zeer slijtvast is. Dit is het grote verschil met de traditionele waxen die slechts een korte termijn resultaat bieden.

Coat d’Azur biedt tevens een dienstverlening voor het onderhouden, polijsten en duurzaam beschermen van boten en privé-vliegtuigen op locatie. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


Reiniging , Antifouling, Polijsten en Lakverzegeling
Voor het reinigen van uw onderwaterschip gebruiken wij in combinatie met Hogedrukreiniging de biologische dieptereiniger en ontvetter Pelican Mare, deze verwijderd organische vervuiling en (smeer) vetten tot diep uit de poriën van het onderwaterschip. Reiniging met Pelican Mare en HD (Tarief: € 32,75 per half uur)
Complete Antifouling behandeling, wij werken met harde en zelfslijpende Coat d’Azur Antifoulings. Wij hanteren bij het aanbrengen van 2 lagen een all-in tarief van € 35,00 per strekkende foot. Bij het schuren en overschilderen van bestaande Antifouling in 1 laag hanteren wij een tarief van € 25,95 per strekkende foot. (indien uw boot wordt aangeboden met een extreem vervuilde onderkant, of met extreme algen en/of schelpen aangroei, dan zullen we voor het afspuiten een toeslag doorberekenen,dit wordt vooraf besproken).
Polijsten doen we vanzelfsprekend met Azuro Brilliant Finesse voor een optimaal resultaat en seizoenenlange glans van uw vaartuig. Bij het polijsten kennen we verschillende behandelingen;
* Polijstbehandeling 1; het ophalen van glans en kleur, het verwijderen van oxidatie en napolijsten van de bootlak ( € 21,95 p/ft)
* Polijstbehandeling 2; ophalen van glans bij een goede conditie van de bootlak. ( € 12,95 p/ft)
* Refresh  ( € 7,95 p/ft)
Azuro Lakverzegeling wordt aangebracht na het polijsten met Azuro Brilliant Finesse voor een optimale jarenlange (3jr) lakverzegeling met behoud van de glans (> 94%). Kan ook direct op nieuwe bootlak worden aangebracht.
* Azuro Lakverzegeling nieuwe bootlak € 9,95 p/ft
* Azuro Lakverzegeling in combinatie met polijstbehandeling 1 € 28,50 p/ft
* Azuro Lakverzegeling in combinatie met polijstbehandeling 2 € 19,95 p/ft

RVS, Teakhout en Wasservice
Vliegroest ontstaat door de aantasting van RVS door mineralen en atmosferische vervuiling. Door middel van Coat d’Azur SSC kunnen wij deze roestvorming prima verwijderen.
Waarna we het gereinigde RVS behandelen met een niet zichtbare beschermende coating die het materiaal een hydrofoob oppervlak geeft waardoor mineralen zich minder snel kunnen hechten en roestvorming wordt tegen gegaan. Deze unieke Coat d’Azur coating geeft tevens het RVS een blijvende zeer diepe glans. (Prijs op aanvraag)
Teakhout is een hardhout welke gekozen wordt voor zijn duurzaamheid en elegante uitstraling. Daarnaast kennen we het nog duurzamere kunststof teakhout. Duurzaam wil echter niet zeggen onderhoudsvrij, algen en mossen hechten zich op het hout en na verloop van tijd wordt het teakhout grijs. Ymir is een biologische dieptereiniger voor het reinigen van (kunststof) teakhout.
Na deze behandeling wordt het teakhout opnieuw voorzien van Coat d’Azur Oceanic * Teak Oil, een waterafstotende beschermlaag op basis van plantaardige oliën.
* Tarief dieptereiniging teakhout € 3,25 p/ft
* Tarief dieptereiniging inclusief Oceanic Teak Oil behandeling € 9,95 p/ft

Wasservice behoort ook tot de mogelijkheden van Coat d’Azur, of het nou gaat om de periodieke reiniging van uw schip of de jaarlijkse reiniging. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor het reinigen van uw interieur waarbij het tapijt en meubilair gestofzuigd wordt, de koelkast wordt schoongemaakt, de hutten en de natte cellen wordt gereinigd en natuurlijk de raambewassing aan de binnenzijde.
* Wasabonnement:
Lengte < 50 ft 1 x € 195,00
2 x € 375,00
4 x € 695,00
6 x € 995,00
Lengte > 50 ft op aanvraag
Tarief interieurreiniging € 37,50 p/uur

SOLAR 1GLAS 1RVS1KERAMIEK 1PLASTICS1Coatings

 

Campagneweg 17
4761RM Zevenbergen
+31(0)394 393 38
www,eco2care.eu

Caot azure