Puratos BPuratosiologische Natuursteen Reiniger

Dit biologisch reinigingsmiddel is mild (pH7) voor alle soorten natuursteen en verwijderd moeiteloos en streeploos alle soorten organische vervuilingen op natuursteen in diverse toepassingen. Puratos© is 100% vrij van chemicaliën, geur -en kleurstoffen!

Voor een veilige natuurlijke reiniging van natuursteen

Maximale temperatuur  40°C

Vorstvrij bewaren.     Maximale water temp. 40°C          verkrijgbaar in 1 ltr     10 ltr     25 ltr

UmbraUmbra Biologische Zwarte Aanslag Reinger

Deze biologische zwarte aanslagreiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van zwarte aanslag en hardnekkige schimmels. Umbra is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe voedingsbodems voor schimmels lange tijd blijven afbreken. Hierdoor wordt de terugkeer van schimmels tegen gegaan

Gereed voor gebruik
Vorstvrij bewaren.     Maximale water temp. 40°C          verkrijgbaar in 1 ltr     10 ltr     25 ltr

Verti

Verti Biologische Groene Aanslag Reiniger

Deze biologische groene aanslagreiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van groene aanslag op kunststof, hout, beton en bestratingen. Is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe verontreinigingen lange tijd blijven afbreken. Gereinigde bestratingen zijn niet tot in de poriën gereinigd maar blijven ook significant langer schoon!

Verdunnen tot maximaal 10%
Vorstvrij bewaren.     Maximale temperatuur van het water  40°C

verkrijgbaar in    5 ltr      10 ltr      25 ltr

Metis

Metis Biologische Gevelbeplatingen Reiniger

Deze biologische reiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van groene aanslag op gevelbeplatingen. Is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe verontreinigingen lange tijd blijven afbreken. Gereinigde gevelbeplatingen zijn niet tot in de poriën gereinigd maar blijven ook significant langer schoon!

Verdunnen tot maximaal 10%
Vorstvrij bewaren.     Maximale temperatuur van het water  40°C

verkrijgbaar in      10 ltr      25 ltr        1000 ltr

Mundis

Mundis Biologische Vloer Reiniger

Deze biologische vloerreiniger voor het dagelijks reinigen van tegelvloeren, coatingvloeren, linoleum en vinylvloeren, Mundis is mild voor Mens, Milieu en Materialen en kan veilig worden gebruikt zonder persoonlijke beschermingsmiddelen.Door het dagelijks gebruiken van Mundis reinigt u bij het weg gooien van het afvalwater tevens de afvoeren en het riool. Hierdoor past ideaal Mundis perfect in het MVO beleid van uw onderneming.

Verdunnen tot maximaal 10%
Vorstvrij bewaren.     Maximale temperatuur van het water  40°C

verkrijgbaar in      10 ltr      25 ltr        1000 ltr

Omnia

Omnia Food Allesreiniger

Deze unieke Allesreiniger is uitermate geschikt voor de Food-industrie en heeft zeer sterk ontvettende karaktereigenschappen. Omnia Food heeft een neutrale zuurgraad (pH7) en is veilig voor Mens, Milieu en Materialen

Verdunnen tot max.10%
Vorstvrij bewaren.     Max. water temp.  40° – 50°C

verkrijgbaar in      10 ltr      25 ltr        1000 ltr

Odora

Odora Smell Remover

Deze krachtige reiniger voor openbare toiletten breekt direct nare luchtjes af en geeft een dieptewerking voor een optimaal resultaat.

Toepassingen: Horeca, Scholen, Luchthavens, Stations en Stadions, Evenementen.

Ready to use
verkrijgbaar in    5 ltr     10 ltr      25 ltr

Na No antislip

NA-NO SLIP Anti Slip Coating

Een permanent transparante twee componentencoating op basis van Nanotechnologie (epoxy in combinatie met nanogeformeerde silanen)

Zeer extreem hoge oleo- en hydrofoobeigenschappen, hierdoor eenvoudig te reinigen met Pallas biologische vloerreiniger

NA-NO SLIP heeft door zijn specifieke eigenschappen een zeer lange duurzamheid en heeft een superieure weerstand tegen chemicaliën en mechanisch schrobben (schrobmachine)

1 laagssysteem, eenvoudige applicatie door middel van structuurroller. (bevat geen korrels)

Geschikte ondergronden:   beton – natuursteen (gepolijst) – tegels – hout- linoleum – vinyl – glazuursteen – epoxy -en polyurethaanvloersystemen – laminaat en parket

Toepassingen:  Zwembaden – Kantoren – Supermarkten – Carwash – Scholen – Grootkeukens – Houten bruggen – Hotels – Sauna’s -Vliegtuigvleugels – Trappen enz. enz.

Vorstvrij bewaren.

Verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en voor binnen en buiten toepassingen

Verbruik: ongeveer 10m/kg        verkrijgbaar in    5 ltr     10 ltr      25 ltr