PuratosPuratos Biologische Natuursteen Reiniger

Dit biologisch reinigingsmiddel is mild (pH7) voor alle soorten natuursteen en verwijderd moeiteloos en streeploos alle soorten organische vervuilingen op natuursteen in diverse toepassingen. Puratos© is 100% vrij van chemicaliën, geur -en kleurstoffen!

Voor een veilige natuurlijke reiniging van natuursteen

Maximale water temp. 40°C     verkrijgbaar in 1 ltr     2,5 ltr     25 ltr

Vorstvrij bewaren.

UmbraUmbra Biologische Zwarte Aanslag Reinger

Deze biologische zwarte aanslagreiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van zwarte aanslag en hardnekkige schimmels. Umbra is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe voedingsbodems voor schimmels lange tijd blijven afbreken. Hierdoor wordt de terugkeer van schimmels tegen gegaan

Gereed voor gebruik     verkrijgbaar in 5 ltr     10 ltr     25 ltr

Vorstvrij bewaren.

VertiVerti Biologische Groene Aanslag Reiniger

Deze biologische groene aanslagreiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van groene aanslag op kunststof, hout, beton en bestratingen. Is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe verontreinigingen lange tijd blijven afbreken. Gereinigde bestratingen zijn niet tot in de poriën gereinigd maar blijven ook significant langer schoon!

Verdunnen tot maximaal 10%

Maximale water temp. 40°C      verkrijgbaar in 5 ltr     10 ltr     25 ltr
Vorstvrij bewaren.

MetisMetis Biologische Gevelbeplatingen Reiniger

Deze biologische reiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van groene aanslag op gevelbeplatingen. Is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe verontreinigingen lange tijd blijven afbreken. Gereinigde gevelbeplatingen zijn niet tot in de poriën gereinigd maar blijven ook significant langer schoon!

Verdunnen tot maximaal 10%

Maximale water temp. 40°C      verkrijgbaar in 5 ltr     10 ltr     25 ltr
Vorstvrij bewaren.

MundisMundis Biologische Vloer Reiniger

Deze biologische vloerreiniger voor het dagelijks reinigen van tegelvloeren, coatingvloeren, linoleum en vinylvloeren, Mundis is mild voor Mens, Milieu en Materialen en kan veilig worden gebruikt zonder persoonlijke beschermingsmiddelen.Door het dagelijks gebruiken van Mundis reinigt u bij het weg gooien van het afvalwater tevens de afvoeren en het riool. Hierdoor past ideaal Mundis perfect in het MVO beleid van uw onderneming.

Verdunnen tot maximaal 10%

Maximale temperatuur van het water  40°C     verkrijgbaar in 25 ltr     220 ltr     1000 ltr
Vorstvrij bewaren.

Na No antislipNA-NO SLIP Anti Slip Coating

Een permanent transparante twee componentencoating op basis van Nanotechnologie (epoxy in combinatie met nanogeformeerde silanen)

Zeer extreem hoge oleo- en hydrofoobeigenschappen, hierdoor eenvoudig te reinigen met Pallas biologische vloerreiniger

NA-NO SLIP heeft door zijn specifieke eigenschappen een zeer lange duurzamheid en heeft een superieure weerstand tegen chemicaliën en mechanisch schrobben (schrobmachine)

1 laagssysteem, eenvoudige applicatie door middel van structuurroller. (bevat geen korrels)

Geschikte ondergronden:   beton – natuursteen (gepolijst) – tegels – hout- linoleum – vinyl – glazuursteen – epoxy -en polyurethaanvloersystemen – laminaat en parket

Toepassingen:  Zwembaden – Kantoren – Supermarkten – Carwash – Scholen – Grootkeukens – Houten bruggen – Hotels – Sauna’s -Vliegtuigvleugels – Trappen enz. enz.

Vorstvrij bewaren.

Verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en voor binnen en buiten toepassingen

Verbruik: ongeveer 10m/kg        verkrijgbaar in    5 ltr     10 ltr      25 ltr