Omnia

Omnia Food Allesreiniger Food

Deze biologische allesreiniger is uitermate geschikt voor de Food  Industrie vanwege de sterk ontvettende karaktereigenschappen. Omnia Food heeft een neutrale zuurgraad (pH7) en is veilig voor Mens, Milieu en Materialen.

Verdunnen tot max.10%

Max. water temp.  40°C – 50°C
verkrijgbaar in     1 ltr     2,5 ltr

Na No antislip

NA-NO SLIP Anti Slip Coating

Een permanent transparante twee componentencoating op basis van Nanotechnologie (epoxy in combinatie met nanogeformeerde silanen)
Zeer extreem hoge oleo- en hydrofoobeigenschappen, hierdoor eenvoudig te reinigen met Pallas biologische vloerreiniger
NA-NO SLIP heeft door zijn specifieke eigenschappen een zeer lange duurzamheid en heeft een superieure weerstand tegen chemicaliën en mechanisch schrobben (schrobmachine)
1 laagssysteem, eenvoudige applicatie door middel van structuurroller. (bevat geen korrels)

Geschikte ondergronden:- beton – natuursteen (gepolijst) – tegels – hout- linoleum – vinyl – glazuursteen – epoxy -en polyurethaanvloersystemen – laminaat en parket

Toepassingen:- Zwembaden- Kantoren- Supermarkten- Carwash- Scholen- Grootkeukens- Houten bruggen- Hotels- Sauna’s- Vliegtuigvleugels- Trappen enz. enz.

Vorstvrij bewaren.

Verkrijgbaar in diverse RAL kleuren en voor binnen en buiten toepassingen

Verbruik: ongeveer 10m/kg

verkrijgbaar in    5 ltr     10 ltr      25 ltr

Pallas

Quantum Biologische Machinelijn Reiniger

Deze biologische reiniger is ideaal voor het reinigen van machines en machinelijnen in de industrie. Verwijderd moeiteloos vervuilingen en heeft een sterk ontvettende werking. Breekt vervuilingen van minerale olie af in CO2 en water, is mild (pH7) voor Mens, Milieu en Materiaal. Quantum© werkt niet emulgerend en reinigt bij periodiek gebruik tevens afvoerleidingen en putten. Quantum© werkt door middel van toegevoegde bio-surfactants die in staat zijn om de oppervlaktespanning weg te nemen waardoor zelfs hardnekkige vervuilingen verwijderd worden.

Gereed voor gebruik     Vorstvrij bewaren.

verkrijgbaar in    25 ltr     220 ltr      1000 ltr

UmbraUmbra Biologische Zwarte Aanslag Reinger

Deze biologische zwarte aanslagreiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van zwarte aanslag en hardnekkige schimmels. Umbra is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe voedingsbodems voor schimmels lange tijd blijven afbreken. Hierdoor wordt de terugkeer van schimmels tegen gegaan

Gereed voor gebruik

Vorstvrij bewaren.
verkrijgbaar in    5 ltr     10 ltr      25 ltr

VertiVerti biologische groene aanslag reiniger

Deze biologische groene aanslagreiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van groene aanslag op hout, kunststof, beton en bestratingen. Is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe verontreinigingen lange tijd blijven afbreken. Gereinigde bestratingen zijn niet tot in de poriën gereinigd maar blijven ook significant langer schoon!

Verdunnen tot maximaal 10%
Maximale temperatuur van het water  40°C     Vorstvrij bewaren

verkrijgbaar in    5 ltr     10 ltr      25 ltr

MetisMetis Biologische Gevelbeplatingen Reiniger

Deze biologische reiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van groene aanslag op gevelbeplatingen. Is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe verontreinigingen lange tijd blijven afbreken. Gereinigde gevelbeplatingen zijn niet tot in de poriën gereinigd maar blijven ook significant langer schoon!

Verdunnen tot maximaal 10%      Maximale temperatuur van het water  40°C     Vorstvrij bewaren.

verkrijgbaar in    5 ltr     10 ltr      25 ltr

MundisMundis biologische vloerreiniger

Deze biologische vloerreiniger voor het dagelijks reinigen van tegelvloeren, coatingvloeren, linoleum en vinylvloeren, Mundis is mild voor Mens, Milieu en Materialen en kan veilig worden gebruikt zonder persoonlijke beschermingsmiddelen.
Door het dagelijks gebruiken van Mundis reinigt u bij het weg gooien van het afvalwater tevens de afvoeren en het riool. Hierdoor past ideaal Mundis perfect in het MVO beleid van uw onderneming.

Verdunnen tot maximaal 10%       Maximale temperatuur van het water  40-50°C     Vorstvrij bewaren.

verkrijgbaar in    25 ltr     220 ltr      1000 ltr

OdoraOdora Smell Remover

Deze extreme toiletreiniger breekt direct nare luchtjes af en heeft een dieptewerking

Toepassingen: Horeca, Scholen, Vliegvelden, Stations, Stadions, Evenementen

Ready to use

verkrijgbaar in     1 ltr     2,5 ltr

 

Tensio olieverwijderaarTensio Olieverwijderaar

Deze biologische olie verwijderaar is ideaal voor het effectief  opruimen van olielekkages en tankcleaning. Breekt koolwaterstoffen af in CO2 en water, afvalwater kan met Tensio verder worden gezuiverd en na 6 uur is ook het afvalwater geheel gereinigd. Tensio  is mild voor Mens, Milieu en Materialen door een pH van 7.

Verdunnen tot max. 50%

Max. water temperatuur 40°C     Vorstvrij bewaren

verkrijgbaar in    25 ltr     220 ltr      1000 ltr