Adarato T1

Adorata T1 Treinshampoo

Deze unieke 100% biologische treinshampoo wordt gebruikt in wasstraten Adorata T1 is hard voor vervuiling maar zacht voor de lak dit komt door zijn pH 7 en omdat het product geheel chemievrij is.
Adorata T1 heeft ook een zuiverende werking op het afvalwater, het reduceert het Chemisch Zuurstof Verbruik en Vervuilingseenheden en breekt organische vervuiling af in CO2 en water. Door de unieke samenstelling van de geselecteerde micro-organismen worden nare geurtjes voorkomen en reinigt dit product ook de riolering.
Adorata T1 kan worden gebruikt bij lage watertemperaturen

Maximale water temp. 40°C          verkrijgbaar in 25 ltr     100 ltr

Escape Narvi

Escape Narvi – Boat Shampoo

Een 100% biologische shampoo voor pleziervaartuigen voor het verwijderen van vervuiling en het behouden van een diepe glans. Door gebruik te maken van biotechnologie kan deze shampoo gebruikt worden zonder belasting van het aquatische milieu. Door de dieptereiniging wordt de vervuiling tot diep in de poriën verwijderd.

Maximale water temp. 40°C          verkrijgbaar in 5 ltr     10 ltr     25 ltr

Pura Natura

Pura Natura – Pre Carwash Shampoo

Pura Natura is een 100% biologische voorwas shampoo voor Carwash en DHZ boxen.
Pura Natura dringt tot diep in de poriën van het materiaal, door de toevoeging van enzymen wordt het vuil gemakkelijk losgeweekt. Hierdoor wordt een significant schoner wasresultaat verkregen, door de open poriën is Pura Natura een ideale voorbereiding op
de hot wax stap.
Maximale water temp. 40°C          verkrijgbaar in  25 ltr

Adorata Carswash shampoo

Adorata Carwash Shampoo

Deze unieke 100% biologische autoshampoo wordt gebruikt in Carwashes voor een onovertroffen reiniging van voertuigen. Adorata verwijderd het vuil tot uit de poriën en geeft een zeer diepe glans aan de auto’s. Door deze sterke ontvettende eigenschappen zal de auto veel sneller droog zijn. Omdat de poriën open zijn en de lak droog voor de volgende Wax stap, kunnen de waxdeeltjes zich in de poriën hechten en zorgen voor een langdurige glans van de auto.

Adorata kan worden gebruikt bij lage watertemperaturen

Maximale water temp. 40°C          verkrijgbaar in  25 ltr

Mundatum

Mundatum Velgenreiniger

Deze unieke 100% biologische velgenreiniger wordt gebruikt in Carwashes voor een onovertroffen reiniging van velgen en banden. Mundatum heeft een zeer sterkte ontvettingskracht en verwijdert moeiteloos alle soorten organische vervuiling.

Mundatum can worden gebruikt bij lage watertemperaturen en zelfs in koud water

Maximale water temp. 40°          verkrijgbaar in  25 ltr

Tensio olieverwijderaar

Tensio Olieverwijderaar

Deze biologische olie verwijderaar is ideaal voor het effectief  opruimen van olielekkages en tankcleaning. Breekt koolwaterstoffen af in CO2 en water, afvalwater kan met Tensio verder worden gezuiverd en na 6 uur is ook het afvalwater geheel gereinigd. Tensio  is mild voor Mens, Milieu en Materialen door een pH van 7.

Verdunnen tot max. 50%
Maximale water temp. 40°        verkrijgbaar in  10 ltr     25 ltr     1000 ltr

Verti

Verti biologische groene aanslag reiniger

Deze biologische groene aanslagreiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van groene aanslag op hout, kunststof, beton en bestratingen. Is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe verontreinigingen lange tijd blijven afbreken. Gereinigde bestratingen zijn niet tot in de poriën gereinigd maar blijven ook significant langer schoon!

Verdunnen tot maximaal 10%
Maximale water temp. 40°        verkrijgbaar in  5 ltr     10 ltr     25 ltr

Metis

Metis

Deze biologische reiniger is ideaal voor het effectief verwijderen van groene aanslag op gevelbeplatingen. Is mild voor Mens, Milieu en Materialen door de pH van 7. Laat na de reiniging een actieve biofilmlaag achter op het gereinigde materiaal die nieuwe verontreinigingen lange tijd blijven afbreken. Gereinigde gevelbeplatingen zijn niet tot in de poriën gereinigd maar blijven ook significant langer schoon!

Verdunnen tot maximaal 10%
Vorstvrij bewaren.
Maximale water temp. 40°        verkrijgbaar in  5 ltr     10 ltr     25 ltr

Mundis

Mundis biologische vloerreiniger

Deze biologische vloerreiniger voor het dagelijks reinigen van tegelvloeren, coatingvloeren, linoleum en vinylvloeren, Mundis is mild voor Mens, Milieu en Materialen en kan veilig worden gebruikt zonder persoonlijke beschermingsmiddelen.Door het dagelijks gebruiken van Mundis reinigt u bij het weg gooien van het afvalwater tevens de afvoeren en het riool. Hierdoor past ideaal Mundis perfect in het MVO beleid van uw onderneming.

Verdunnen tot maximaal 10%
Vorstvrij bewaren.
Maximale water temp. 40°         verkrijgbaar in  25 ltr     1000 ltr